Piosenki na doła. Strona: 3

Dodano: 2006-10-24 20:53

cieszymy się :D <radocha>

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-10-25 07:29

to wyjemy!!! :twisted: a ja doszłam na razie do dwóch pięknych tytułów na doła : Nightwish "Kuolema Tekee Taiteilijan" i Blind Guardian "Bard's Song"..... akurat do mojego dzisiejszego humorku pasi...

Dodano: 2006-10-25 14:17

jak mam lekkegio dola to mi nawet pomaga "dżem - gorszy dzień ".. :twisted: a tak ostatnio to tez sama sobie śpiewam i gram na gitarce przy tym i jest lepiej

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-10-25 15:11

Ja ostanio wszelkie emocje rozładowuję gitarą. Pogrywam sobie co smętniejsze kawałki, czsem spróbuję coś sam zabrzdąkać i to mi pomaga o wiele bardziej niż słuchanie muzy.

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2006-10-25 16:09

Nightcreature napisał(a):
Ja ostanio wszelkie emocje rozładowuję gitarą.

a już myślałam, że kogoś bijesz..... uffff.....

Dodano: 2006-10-25 16:37

pośpiewanie - tak! tak!
I piosenkai na doła: jakieś głupie, np "Cztery razy po dwa razy..."

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-10-25 16:40

albo cokolwiek zespołu (tja.... pseudozespołu :wink: ) Kury, np."Chryzantemy Złociste" czy "Jesienna Deprecha" :twisted:

Dodano: 2006-10-25 17:31

I znów się doskonale rozumiemy. :) O to mi właśnie chodziło. :D Hehehe...

Dodano: 2006-10-25 18:17

The Clash

Dodano: 2006-10-25 19:08

Narea napisał(a):
albo cokolwiek zespołu (tja.... pseudozespołu :wink: ) Kury, np."Chryzantemy Złociste" czy "Jesienna Deprecha" :twisted:

"Cryzantemy...." to mi się zdarzało nawet grać i śpiewać jak nikt nie słyszał :D Jakby mnie rodzinka usłyszała ze ja spiewam to bym wylądował daleko za oknem A tak to tylko kota męczyłem :twisted:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2006-10-25 19:21

a wiecie co, na doła najlepsza butelka likieru ^^ nawet nie połowa i już się czlowiek śmieje :twisted:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2006-10-25 19:36

Nightcreature napisał(a):
[quote:a0a08df958="Narea"]albo cokolwiek zespołu (tja.... pseudozespołu :wink: ) Kury, np."Chryzantemy Złociste" czy "Jesienna Deprecha" :twisted:

"Cryzantemy...." to mi się zdarzało nawet grać i śpiewać jak nikt nie słyszał :D Jakby mnie rodzinka usłyszała ze ja spiewam to bym wylądował daleko za oknem A tak to tylko kota męczyłem :twisted:[/quote:a0a08df958]

:D

frija napisał(a):

a wiecie co, na doła najlepsza butelka likieru ^^ nawet nie połowa i już się czlowiek śmieje Twisted Evil :twisted:

Ja jestem preciwna alkoholowi noo i nie każdy upija isę na wesoło. Ale likierek... Mmmmniam!. :)

Dodano: 2006-10-25 19:51

Jak dla mnie...najlepsza piosenka na dola jest Kiedy Umieram Huntera...co w niej takiego magicznego jest niewiem...slyszac ja czuje sie lepiej...
A dola mam czesto...bardzo mi pomaga za kazdym razem
Pozdro :wink:

Trzeba zyc a nie tylko istniec

Dodano: 2006-10-25 21:33

* Nine Inch Nails "Metal"
* cała twórczość ohGr ;D
* Project Pitchfork "Human Crossing", "God wrote", "2069 A.D.", "Celeste", "Cold heart", "Alpha Omega", "Lost Youth of a Prisoner", "We are one", "Daimonion - You Hear Me In Your Dreams", "Citynight", "Existence v.4.1", "The View"
* Neurosis "From the Hill", "Falling Unknown"
* Oscura "Crucified"
* Final Selection "Lava"
Tyle mam pod reką tych ważniejszych Jak je słyszę, to poprawia mi się nastrój :D

Dodano: 2006-10-26 00:11

Fausthie Nine Inch Nails "Metal" -akurat tego dzisiaj tzn.wczoraj słuchałam-świetne.
A teraz wpadł mi w uszy Leningrad- polecam cały na doła- ruski rozweselacz :wink:

Dodano: 2006-10-26 18:49

moja matka wyjące najpopularniejsze szlagiery - to jest nahlepsze na doła! :twisted:

Dodano: 2006-10-26 19:01

Ale w sensie żeby sie go pozbyć, czy nabawić? XD

Dodano: 2006-10-26 19:05

krótko mówiąc - zwijasz się ze śmiechu i nie ma siły żeby podnieść się z podłogi ze śmiechu :twisted: :D :lol:

Dodano: 2006-10-26 20:27

Chyba że tak! Buahahahahaha! Dobre! :D

Dodano: 2006-10-27 14:14

a najlepsze jak w kiblu coś zawyje........ :lol: :lol: :lol:

Dodano: 2006-10-27 22:30

strzalik napisał(a):
Fausthie Nine Inch Nails "Metal" -akurat tego dzisiaj tzn.wczoraj słuchałam-świetne.

:-)

Dodano: 2006-10-28 00:56

Jak już alkohol nawet nie wchodzi to coś elektronicznego, bez vokalu, np muza z gier na C 64.

Chosen by death don't disagree.

Dodano: 2006-10-28 01:45

;> C64 to moja schiza Uwielbiam :D Nawet był czas, że słuchałam radia internetowego, w którym leciały tylko takie kawałki ;D

Dobranoc

Dodano: 2006-10-28 07:59

moja piosenka na doła od wczoraj...? Kansas "Dust In The Wind", cholernie polecam..... stare jak świat ale piękne.....

Dodano: 2006-10-28 08:25

Ostatnio Levaes Eyes, głos wokalistki i to jak grają fajnie na mnie działa

Chcesz się czegoś o mnie dowiedzieć? Spytaj...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło